• 13
    hastalığım nedeniyle gidemediğim ama taraftarımızın sarayın sultanları'nı yalnız bırakmayacağından emin olduğum karşılaşmadır. caferağa'da bir maç alıp abdi ipekçi'ye gelseydik çok büyük avantajımız olurdu ama şimdi de umutsuzluk için bir neden göremiyorum. geçen sene efes pilsen fenerbahçe'yi 2-0 geride olduğu ve üçüncü maçta da deplasmanda son çeyreğine 15 sayı geride girdiği maçı kazanıp seriyi 4-2'yle aldı ve şampiyon oldu. bir benzeri biz de yapabiliriz, kesinlikle kadro kalitesi bakımından fenerbahçe'den aşağı değiliz, tek yapmamız gereken abdi ipekçi'de durumu 2-2 yapmak, ondan sonrasında caferağa'da o gün iyi olan kazanacaktır ve şampiyonluğun son maça kalması sadece bizi değil fenerbahçe'yi de strese sokacaktır.

    ayrıca son zamanlarda çoğu branşta fenerbahçe'ye karşı aldığımız yenilgileri düşünmemizin zamanı değil, bir süredir fenerbahçe forumlarını (daha doğrusu antu gibi forumları değil de biraz daha mantıklı konuşmaları görebildiğim adıkonamaz gibi forumları) inceliyorum, çoğu fenerbahçe taraftarı abdi ipekçi'de şampiyon olacaklarına inanmıyor, serinin bir şekilde caferağa'ya geleceği konusunda hemfikirler. karşı takım taraftarında bile çok fazla umut yokken bizim burada karamsarlık içinde olmamıza ne gerek var.

    son bir hatırlatma daha: malumunuz 80'lerin sonunda ve 90'ların başında galatasaray bayan basketbol takımı lige ambargo koymuştu. fenerbahçe ise ilk şampiyonluğunu bizi 1998-1999 yılında 2-0 geride oldukları seride 3-2 yenerek kazandı. bundan sonrasındaysa bu kez fenerbahçe lige ambargo koydu ve arka arkaya şampiyonluklar kazandı. şimdi de aynı şeyi onlara yapma zamanı: önce bu sene 2-0'dan dönecek bir seri ve ardından da yeniden arka arkaya şampiyonluklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın