• 1231
    galatasaray'ın her maçından önce rakibi, oyuncuları ve maçın hakemi hakkında türlü şike imaları yapan, maçtan sonra galatasaray kazandıysa bu şike imalarını alaycı üslubuyla sürdüren sözde yorumcu özde başka bir şey.

    sürekli şike iması yapması, kendi tuttuğu takımın uefa'dan şike sebebiyle ceza aldığı düşünülürse onların bir gerçeği haline geldiğinden anlaşılabilir ancak anlaşılabilir olması galatasaray'ın bu arkadaş hakkında işlem yapmaması gerektiğini göstermez. galatasaray yönetimi veya galatasaraylı hukukçular hala daha neyi bekliyorlar? bu arkadaş ve bunun gibilerin yaptıkları algılar sebebiyle rakipler fener'e 1 oynuyorsa bize 2 oynar hale geldi. siz böylelerin çenesini kapatmadığınız sürece daha da artacak bir yoğunluk olacak. çenesini kapatın!

    saç'ın bunları yapma sebebi ise çok açık; korku. geçmişte yaşadılar, ağladılar, perişan oldular, stad yaktılar, polisle çatıştılar. biliyorlar ki galatasaray ile son haftalara girince yine aynı travmayı yaşayacaklar. bundan da ölümüne korkuyorlar. o yüzden de bizim yarıştan ali sami yen'deki maça kalmadan kopmamızı istiyorlar. bu yüzden de rezilleştikçe daha da beter açıklamalar yapmaya devam edecekler. bu ve bunun gibilerin çenesini kapatmak da senin benim değil, galatasaray yönetiminin ve hukukçuların yapacağı iştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın