• 1226
    kendisini günahım kadar sevmem, bugüne kadar açıp bir konu hakkında yorumunu dinlemişliğim bile yoktur ama ankaragücü başkanının hakemi yumruklamasından sonra linçlenmesi gibi bir olaya konu olan çakma yorumcu.

    herkes her maç hakemleri satılmış ilan ederken, hatta ali koç çıkıp "en son bizden biri 'tff'ye gitti, tokatladı çıktı' diye haber çıkarsa şaşırmayın" derken tansiyonu yükseltmiyordu ama en sonunda bunu yapan kişi hain olmuş, linçlenmişti. ali koç gibi insanlar da o linçleyenlerin arasındaydı.

    şimdi şampiyonluk yarışında rakip takımın oynadığı her maç onun rakibinin kalecisini satılmış ilan edenler aynı şeyi yapıyor. herhangi bir fenerbahçe maçıyla ilgili bunun gibi onlarca yorum bulabiliriz. aradaki tek fark bu herif daha fazla kişiye ulaşıyor ve daha çok göz önünde.

    belki kimse gerçekleri görmek istemeyecek ama herkes önce kendi kapısının önünü temizlemeli. burada bir tepki olacaksa bunun gibi holiganların insanlara erişmesini sağlayan kanallara olmalı. (bkz: vole)
    çünkü bu adam içimizdeki "taraftarlık olunca beyin kapanır aga" diyerek her maç nefret kusanlardan farksız biri. sadece ünlü olmaması gereken, benzeri yüzlerce insanın fenerli hali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın