• 11
    eğer sevgili takımımı birazcık tanıyorsam, kış döneminde transfer yapılmaz, yaz döneminde çok daha iyilerini alacağız dedikten sonra şöyle bir akış beklediğim dönem. not: yangıncı değilim, sadece kronikleşmiş galatasaray davranışlarını ezberlediğimi düşünüyorum :)

    mayıs ayındaki seçime kadar başkan kim olacak, yönetim ne olacak, erden timur kalacak mı, abdürrahim hangi listeden girecek, zaten yönetim belli olana kadar transfer yapılmaz şeklinde geçer.

    mayıs'ın sonlarına doğru yönetim seçilir, mazbata töreni, görev dağılımı falan derken mayıs ayı biter.

    bu esnada bankalar birliğinden ha çıktık, ha çıkıyoruz, son prosedürler tamamlanıyor derken zaten musluklar kısılmıştır.

    haziranın ilk haftası gibi kolları sıvayan yönetim, taraftarlarımız hiç merak etmesin, galatasaray'da transfer bitmez, en iyilerini alacağız şeklinde açıklamalara başlar.

    iki hafta kadar yaprak kımıldamazken o sırada euro 2024 başlar. transferden sorumlu yöneticimizden o mistik açıklama gelir: "avrupa şampiyonası nedeniyle piyasa durgun, takımlar turnuvada oyuncuları parlar da daha iyi fiyata satarız diye satmaya yanaşmıyor" denir. çünkü dünyadaki tüm oyuncular euro 2024'te oynamaktadır.*

    o esnada gitmesi beklenen oyunculardan henüz giden olmamıştır. kiradan dönenlerle birlikte 38 kişilik kadro florya'da top başı yapar.

    temmuz ayına geldiğimizde ilk olarak en az transfere ihtiyacımız olan bölge hangisiyse (muhtemelen kanat) oraya transfer yaparız.*

    bu sırada şampiyonlar ligi ön eleme turu için ilk listeler hazırlanırken takımın sağ beki, sol beki, orta sahası tabii ki yoktur.

    ağustos ayı ufukta görünürken, kadromuza satın alma opsiyonlu kiralık bir bek oyuncusu katarız. çünkü seneye daha iyisi bakılacaktır. *

    aynı zamanda güzel paralar getirmesi beklenen birkaç oyuncumuz şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla avrupa'nın çeşitli takımlarına kiralanır.

    ağustos ayında sıcaktan kavrulduğumuz yetmezmiş gibi o sırada taraftar ortalığı yangın yerine çevirmiştir. yönetimden o beklenen açıklama gelir: fırsat transferi kovalıyoruz.

    ağustos'un son haftası ile eylül'ün ilk haftasında geri kalan pozisyonlara çeşitli fırsat transferi (30+ yaşında, 2 milyon euro+ maaşlı, sakatlık geçmişi olan) yapılarak kapanış gerçekleşir.

    umarım ben g.t olurum ve yukarıda yazdıklarımı görmediğimiz, galatasaray'ın eksik bölgelerine aylar öncesinden izlenmiş, hocanın sistemine uygun, ileride kulübe önemli paralar kazandıracak, dinamik, başarıya aç transferler erkenden aramıza katılır. yanılmayı daha çok istediğim bir konu yok. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın