resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5516
    kendisi hayatımda gördüğüm en büyük totaliter liderlerden biri. en büyük hedefi gerçekler üzerinde bir kontrol sağlayarak tüm fenerbahçe taraftarının zihnine hükmetmek. bunun için tıpkı george orwell'ın 1984 romanındaki gibi aylık divan kurulu adı altından 'nefret söylemi' seansları düzenliyor. kendi taraftarını yalanlar ve asılsız propagandalarla var olmayan kendi gerçeklerine inandırmaya çalışıyor ve onlara hükmetmeye çalışıyor (5 yıldız, 3 temmuz operasyonu, tff bizi sevmiyor, biz spor kulübüyz vs.). nispeten yaptığında başarılı çünkü önünde benzer şekilde milyonları hali hazırda taze peşinden sürüklemiş, yakından tanıdığı bir lider daha var. onu örnek alıyor.

    milyonlarca fenerbahçe taraftarı gerçekleri bir anda unutmadı. ali koç, kendi liderliği döneminde yavaş yavaş o kadar çok yalana inandırdı ki taraftarı, şu an kendileri bile gerçeklere uyanamıyorlar. fenerbahçe taraftarı artık galatasarayı bir rakip değil, düşman olarak görüyor. çünkü bir rakibe karşı kenetlenemezsiniz, ama bir düşmana karşı birlik olursunuz. yalanlarına inanç için düşmanlar yaratması gerekiyordu, hala bu çalışmasına devam ediyor. galatasaray, tff, mhk... bunların hepsini düşman gibi gösteriyor.

    sezon sonu asla fenerbahçe'den ayrılmayacak. kendisinin vaatlerine benzer vaatleri günümüze kadar çok gördük. totaliter liderlerin en büyük özelliği yakın zamanda bırakacağım vaatleridir. asla bırakmazlar.

    umuyorum fenerbahçe taraftarı bir gün uyanır. 2018'den beri derin bir uykudalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın