• 2603
    ilk döneminden kendi adıma pek memnun kalmamıştım. daha sonra şampiyon olan kadroların mimarı dahi olsa maaş kapısını 3 milyon gibi bir yerden açtığınızda gelmeyecek oyuncu zaten yoktu. ikinci döneminde yine gelmesini istemedim hatta ekibindeki erden timur hakkında kötü fikirlerim vardı. (bkz: #3556587) ilk sezon gerçekten beni yanılttılar. ikinci sezon yaz transfer sezonunda orta saha çok büyük hataydı ama onun dışındaki tüm transferler herkes ağzının suyu aka aka izledi. tutmadı bir yorumdur. bana sorarsanız maaşlarına göre yeterli beklentiyi karşılayamadılar. örneğin wilfried zaha, maaşı 2 milyon olsa kimse sesini çıkarmaz. ama benim için %100, sözlük ve tüm galatasaray taraftarının minimum %80 her zaman avrupayı düşünür, havlu atmaz. en kötü sezonda, en kötü kadrolarla bile ya olursa deriz, ligde düşeriz avrupa'da diş gösteririz. bu ara transfer dönemi bağıra bağıra gelen sol bek ve yazdan kalma eksiğimiz olan orta saha için çalışılmamış. sağ bek transferi belki ani gelişti onu yine anlayabiliriz. ama bu kadro düzenlemesinden gördüğüm uefa kupasından tamamen vazgeçilmiş. biz ligi zaten hiç transfer yapmadan da götütürüz. zorlanırız ama yine şampiyon oluruz. keza saçma sapan oyunculara "kulübün parası var" diye yüklü sözleşme veya bonservis verilmesinden yana değilim. bu noktada muazzam bir iletişim eksikliği de var.

    sonuç olarak sebeplerden bağımsız galatasaray'ın hedefi her zaman avrupa olmuştur ve olmalıdır. şampiyon olmanın en mühim tarafı avrupa'da en üst perdeye direkt bilet olmasıdır. dediğim gibi ligi yine alırız, geçen yıl sam adekugbe ile de oynadık. en iyi dönemlerimizden birinde sol bek albert riera idi. ligimizin kalitesi çok düşük, bunu kolaylaştırabilirdik ama potadan düştüğümüzü vs. asla düşünmüyorum. biz şampiyon olacağız. ama malesef aktif yönetim galatasaray'ımızın vizyonuna sahip değildir. benim için sınıfta kaldıkları nokta en net olarak budur. yönetimler değişir, hocalar, oyuncular değişir yeri gelir taraftarın takımdan beklentisi değişir, bakışı değişir ama bizim hedefimiz kurucumuz ali sami yen'in belirlediği yerden asla bir adım geri gitmez, gitmemeli.

    --- alıntı ---

    maksadımız ingilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve türk olmayan takımları yenmektir.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın