• 582
    galatasaray’ın hiçbir eksiğini gidermediği bir başka transfer dönemi. ben artık tüm bunların bizzat erden timur tarafından bilerek yapıldığını düşünüyorum. sırf taraftar kendisini vecino transferinde eleştirdiği için orta sahaya ve sol beke adam almıyor. inatla ve ısrarla almıyor.

    misal boey gitmeseydi yedek sağ bek yine alınmayacaktı. boey gitti, bir zahmet senelerdir ne yaptığı belirsiz serge aurier alındı ama o’nun yedeği yine olmayacak ve biz kalan sezonu orijini 1 sağ bekle bitireceğiz.

    bir diğer konu merkez orta saha ve 10 numara pozisyonları. yani bir takımın kadro planlaması nasıl bu kadar kötü yapılabilir canlı şahit oluyoruz. torreira’nın yedeği 6 numara var mı? yok. ndombele, eyüp, kerem ve oliviera kaç adet 8 numaramız var: 4. peki bu 4 oyuncunun hangisi torreira’nın yanında oynaması için yeterli: 0. sıfır olmasaydı okan buruk şampiyonlar ligi’ndeki en zor maçlara bu 4 oyuncudan biriyle çıkardı değil mi? ama niyeyse çıkmadı, stoper yedeği olarak alınan kaan ayhan’la çıktı o zor maçlara.

    hadi merkez orta sahadaki bölgelere göre oyuncu sayılarındaki tutarsızlığı geçtim. peki bizim mertens’in yerine elimizde kim var oynayabilecek? yine 0, kimse yok. bu mudur düzgün planlama? bu mu kadro mühendisliği? kimse hikaye anlatmasın. bu işlerin hepsi spontane gelişiyor. kimsenin bir planı programı falan yok. bu yönetim takıma geçen sene gösterdiği ilginin %50’sini bile göstermiyor. hangi hesap kitaplar yapılıyor bilmiyorum ama bence okan buruk’un sözlerine çok az kulak veriliyor ve çokça yalnız bırakılıyor. adam da gariban, galatasaraylı olduğu için, galatasaray’ı çok sevdiği için, galatasaray teknik direktörlüğü’nün ne kadar önemli olduğunu bildiği için susuyor. yoksa şu yapılanların ve kadro mühendisliğinin hiçbir mantıklı açıklaması yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın