• 25
    galatasaray taraftarının önemli bir kısmının istemediği andır. adamlar borçsuz bir kulübün hayalini bile kurmak istemiyorlar, yazık lan. yapamazmışız, bal gibi yapılır.

    transfer transfer transfer. oraya transfer buraya transfer. euro olmuş 33 tl. seçimlerden sonra 50 tl olacağı öngörülüyor. bu şartlarda iç kaynaklardan tl üzerinden gelen gelirlerin hiçbir ehemmiyeti kalmamış. yani galatasaray'ın mağaza satış gelirleri, kombine- vip ve loca gelirleri-forma- stadyum- isim hakkı- reklam gelirleri, yayın hakkı gelirleri ayrı kalemlerde tek başına bir boey'in bonservisi bile etmiyor. bu düyun-i umumiye borcunu kapatmazsak her sene bir boey parasını da bankalar birliği'ne gömecez, ama hala ''yemeyin bizi, para harcayın ulan'' diyor taraftarımız.

    dinlemeyin bu taraftarı sayın dursun özbek yönetimi. doğru yoldasınız. bundan sonra borçsuz bir galatasaray en büyük hedefimiz olmalı. sürekli olmayan parayı harcayan, kulübü faiz bataklıklarına sürükleyecek her galatasaray yönetimi ağır bir şekilde bundan sonra hesap vermelidir. ülke ekonomisinde hiperenflasyon varken herkes dikkat edecek bundan sonra. bu bir tercih değil, bu bir zorunluluk. 2 tane transfere ne şampiyonluk gelir, ne şampiyonluk gider. sene sonu da baya bir adam göndermemiz lazım bu takımdan. maaşları çok saldınız, umarım toplarsınız galatasaray yönetimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın