• 2589
    hayat garip. dursun aydın özbek yönetimini savunan bir entry gireceğim. *

    başkan, her yıl 950 milyon tl faiz ödemesine gittiğinden bahsetti. hemen hemen 30 milyon euro demek. rekor dediğimiz, satışına sasirdigimiz bir boey satış bedeli. avrupa ligini kazanmak ister miyim? evet. hem de lig şampiyonluğuna dahi tercih ederim. ama bu borç sarmalindan kurtulmak demek her yıl cl'ye katılım sağlayıp, gruplardan çıkıp, yarismaci bir takım hüviyeti kazanmak demekse, avrupa liginden elenmeyi de göze alırım. lig için havlu atmaktan bahsedemeyiz. transfer sezonu halen devam ediyor türkiye için.

    bakın sosyal medya, tv'ler "galatasaray'da maaş ödeme krizi" diye haber girerken ryan kent'in alacaklarından dolayı gitmediğini yazmıyor. ya da suyun öte yakası, ispanya, almanya, italya, ingiltere'de transfer tahtası kapanmisken kadrosunda bulunan 19 yabancı oyuncudan 5'ini hangi kulübe satacak ya da nasıl transfer yapacak demiyor. aynı durum bizde olsa yerden yere vurulurduk. yönetimimiz günü değil, komple geleceği kurtarmak adına riskli, bir o kadar da büyük bir adım atıyor. o yüzden hiç bir şekilde yönetimimi de, hocamı da eleştirmeyi doğru bulmuyorum. belli ki yönetim sıfır borç argumaniyla yeni seçime girip, ortalığı tarumar etmeyi planlıyor. okan hoca ile sözleşme yenilememelerini de doğru buluyorum. hani olur da torrent sevdalısı çapsız bir yönetim seçilecek olursa, okan hocayı küstürüp, kırgın şekilde ayrılmasına sebebiyet vermemiş oluruz.

    bazılarımız, sol bek için aylar oncesinden belli, niye şimdiye alınmadı diyoruz. lakin alınan adam kötü çıksa birde oradan eleştirecektik. zaha, ziyech, tete için gelirken yaptığımız yorumlar ortada. şu adamlardan bir tanesi bile eleştiriye maruz kalmadı diyemeyiz. zaha hariç diğer iki isimden veril alamadık. ndombele'yi saymıyorum bile. ya biz kerem aktürkoğlu gibi bir değerimizi bile degersizlestirmek için cirpiniyoruz adeta.

    ben ki, silinen bir entrymde dursun özbek için, seçime aday olduğunda yarım biraktigi işini tamamlamak için geri gelmiş bir tetikçi ibaresini kullanmış uyeyim. ne olursa olsun, sakin kalıp suyun öte yakasının, medyanın kırli emellerine su ta-şı-ma-ma-lı-yız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın