• 562
    hakkında bir karar verilmiş dönemdir.
    karar da şudur, 0 bonservis ve kiralıklarla bu dönemi geçeceğiz.

    karar doğrudur yanlıştır, ama bir çok grubun elini kısıtlıyor bu istek.

    1- scout ekibi: 'ara transferde bonservissiz çıkacak oyuncular' diye bir filtreye sahip olduklarını sanmıyorum. yapabilecekleri maksimum şey, veritabanında kulübüyle problemli, başka kulüplere transfer olacak dedikoduları çıkan oyuncuları aramak. bunları da kendi içinde sıralamak. veya menajer önerilerinden seçim yapmak.

    (bkz: assignon)
    (bkz: serge aurier)
    (bkz: zeki çelik)
    (bkz: youcef attal)

    2- teknik direktör: okan hoca da aynı kıstasa sahip. o da yönetimin verdiği karar sonucu scout ekibinin filtresine takılmak zorunda.

    3- transferde sorumlu kişi: cenk ergün / erden timur da aynı kıstasa sahip. gidip de istediği gibi pazarlık yapma gücü ellerinde yok.

    peki bütün bunlar sonucu yaşanan ne?
    allah'a çok şükür sağ bekte yine bir nebze adam bulabildik. ancak durum sol bekte daha vahim.

    (bkz: rıdvan yılmaz)
    (bkz: levent mercan)

    rıdvan'ın benim bildiğim, euro 2024 için geçici olarak oynayabileceği bir yere gitmek / montella'nın gözünün önünde olmak gibi bir isteği var. kalıcı olarak gelmek istemiyor.

    rangers da geçici olarak bırakmak istemiyor.

    galatasaray 6 aylık opsiyonsuz veya 6 aylık kiralık + zorunlu opsiyonlu iki duruma da okey. ancak rangers ve rıdvan'ın anlaşmazlığı bize zarar vermiş durumda. sanırım rıdvan sonunda opsiyonlu gelmeye ikna oldu, ancak bu sefer de 1.6 milyon euro istiyormuş yıllık. bay, kerem ve apo'nun kazan kaldırmaması için ve rıdvan'ın da çaresizliğimizi kullanmaması için görüşmeler tıkanmış durumda.

    levent mercan'ı ise, cüzi bir bedelle elde edebilmek için önce menajer kanalından bir baskı oluşturarak, hurma'nın eli zorlanmaya çalışıldı gibi okuyorum durumu. şu an ters tepmiş durumda.

    neden beklerin bir tarafını türk yapmaya çalışıyoruz o da muamma. anlık 11 yabancımız var, bakambu yerine yabancı santrafor, sağ bek, sol bek koysak zaten 14 yabancı oluyoruz.

    bir fırsat 8-10 numara mı kovalanıyor da, bi 1 tane sınır açık bırakmaya çalışıyoruz, pek anlamadım.

    kaldı 12 saat, bakalım ne olacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın