• 2
    --- alıntı ---

    maça doğru: galatasaray - fenerbahçe

    galatasaray bayan basketbol takımı, 2010 tbbl final serisi üçüncü maçında 11 mayıs salı akşamı fenerbahçe ile karşılaşıyor. abdi ipekçi spor salonu’nda saat 20.00’da başlayacak mücadele, galatasaray televizyonu’ndan naklen yayınlanacak.

    maç: galatasaray - fenerbahçe
    tarih: 11 mayıs 2010 / 20.00
    salon: istanbul abdi ipekçi spor salonu
    yayın: gstv

    playoff aşamasında ceyhan belediye ve botaş’ı maç vermeden geçen fenerbahçe, final serisinin ilk iki ayağında ev sahibi avantajını kullanarak 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

    eşleşmenin birinci maçında galatasaray’ı 57-51 mağlup eden sarı-lacivertli ekip, cumartesi günü oynanan ve normal süresi 56-56’lık eşitlikle tamamlanan mücadeleden de 61-56 galip ayrıldı. fenerbahçe, bu iki maçta toplam 45 serbest atış kullandı. galatasaray ise çizgiye ancak 15 defa gidebildi.

    avustralyalı sporcu penny taylor, geride kalan iki maçta ürettiği toplam 28 sayı ile fenerbahçe’nin final serisindeki en skorer ismi. galatasaray’da ise bireysel performans anlamında öne çıkan oyuncu tamika catchings. abd’li yıldız, caferağa spor salonu’ndaki iki maçta ortalama 14,5 sayı ve 10,5 ribaunt ile oynadı.

    galatasaray’ın galibiyeti hâlinde devam edecek final serisinin dördüncü maçı, 13 mayıs perşembe akşamı saat 20.00’da abdi ipekçi spor salonu’nda oynanacak.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın