• 2570
    dünya üzerinde 30 milyon eurosu olan ve bir mevkide ihtiyacı olan tek takım galatasaray sanırım. hatta daha spesifik 30 milyon euroya oyuncu satıp sol ve sağ bek oyuncuya ihtiyacı olan tek takım galatasaray.

    transfer yapılamamasının sebebi olarak: "30 milyona oyuncu sattık onun için çok para istiyorlar" gibi garip anlamsız savunucularının başka bir açıklaması yok keza. dünyada oyuncu portföyünüz genişse takıma uyacak ve alabileceğiniz onlarca sağ ve sol bek, orta saha bulunur. biri bahsettiğiniz sebeplerden fazla ya da bütçenizi aşan fiyat istiyorsa başkasına yönelirsiniz. ki takimlar da "aaa, biz satmazsak başka oyuncu alırlar" diyebilirler.

    yönetimi bir konuda eleştirmek de sanki ayıp ya da yangıncı taraftar (ki ne demekse) olarak adlandırmak, iktidarın kendisine karşı çıkan herkese terörist, vatan haini demesinden farksız.

    3 kulvarda iddiasi olan bir takımdır galatasaray. galatasaray uefa'daysa hedefi kupayı almaktır. almak için mücadele eder. ama sen ileride muhtemelen efsane hoca olarak adlandırılacak okan buruk'u şubat ayı gelmişken beksiz oynamaya mecbur bırakırsan eleştirilirsin. yangıncı taraftar değil ama yangıncı yönetim var ortada. ödevlerini son güne bırakmış öğrenci gibi menajer önerileri ile, yamalı bohça yapılmaya çalışılıyor.

    bahane de hazır, aklı selim dediğimiz taraftar da bunu yiyor. neymiş borçlar kapanacak ondan transfer yapılmıyor. yahu ne alakası var? ilk olarak böyle bir amacın varsa zaha'ya tete'ye sanchez'e, ziyech'e o maaşları vermeyecektin. 4üne verilen maaş en az 15 milyon euroyu geçiyor yahu. ayrıca ve açıkça sezon başında belli 8 ve 10 numara eksiği, ekimden beri belli sol bek eksiği, sacha'ya teklif geldiğinden beri yine 10 gün olmuş. hiç mi oyuncu bıkmadınız? illa yıldız transferi mi istiyoruz? mümkünse genç ve asgari potansiyelde 3 isim getirseniz, tutmasa da kimse bir şey demeyecekti. ama 30+ yaşta posası kalmış oyuncu alıp bir de destek beklemeyin. ona da şükür hiç alınmamasından iyi de demeyeceğiz. ya transfer ya istifa da demiyorum. şapkayı önünüze koyun, scout ekibi sorunluysa iyisini bulun, transfer ekibi zaten problem değiştirin, gerekirse profesyonellere bırakın. ama en temelde bahane bulmak yerine hatanızı kabul edin ki biz de tamam hatalilar ama farkındalar, düzeltirler deyip güvenelim bundan sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın