• 2571
    hemen tümünün şirket yöneten insanlardan oluştuğu varsayımından hareketle, bankalar birliği anlaşmasından bir an önce çıkabilmek adına takımı güçlendirirken akşam pazarı sporculara yönelme yanılgısına düşmeyecek yönetimdir. *

    yıllık 1. milyara yakın faiz ile baş edilmesi tabiki mümkün değil. bu sebeple bahsi geçen anlaşmadan çıkılmasının ne kadar elzem olduğunu da anlayabiliyorum.

    fakat...

    matematik çok basit:

    - şampiyon ol, şampiyonlar ligine katıl, para kazan.

    yerel ligde mücadelenin sakız parası dahi kazandırmadığı ve uzun bir süre daha kazandırmayacağı çok açık. hele yayıncı kuruluşun da trt'ye geçecek olmasıyla birlikte o gelirin de biraz budanıp, biraz savsaklanıp hiç edileceği açık.

    ha eğer bizim avrupa'da bir hedefimiz kalmadı, bu yüzden lige yöneleceğiz ve 2 şubat'a yetiştirmek için uğraşmıyoruz diyorlarsa, o da * bir stratejidir ve saygı duyarım. (u: tabi transfer dönemi kapanana kadar şampiyonluk için gerekli takviyeleri yapmaları durumunda.)

    fakat sezon öncesi yapılan büyük yatırımın sürekli başarıya dönüştürülmesinin önüne geçecek her türlü küçülme ya da tasarruf hamlesi direkt tabirle aptallık olur.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın