• 7879
    kendi takımım diye demiyorum tüm dünyanın en plansız ve programsız kulübü olabilir. başkan sabah uyandığında kulübün banka hesabına sadece o gün kullanmak üzere 1 milyar euro yattığını görse akşama kadar kimi alacağımıza karar veremeyip parayı iade ederiz.

    sol bekimiz kasım ayında kadro dışı kalmış, sağ bekimizin peşinde bayern, psg var, hocan haklı olarak transfer istediğini söylemiş. zaten aylar öncesinde hazırlanman gereken bir transfer var. avrupa'ya liste verilecek son günün sabahında genç bir oyuncuyu opsiyonsuz kiralayacağın haberi çıkıyor, öğle vakitlerinde onun yerine 30+ yaşında hali hazırda afrika kupasında olan bir oyuncuyu bonservisiyle alıyorsun. yaz döneminde fofana, gravenberch, amrabat peşinde koşuyorsun, son günün gecesi vecino'yu getirmeye çalışıyorsun, onu da başaramayıp sabaha karşı ndombele getiriyorsun. sonra zaten paramız yoktu free oyuncu alabiliyorduk diyorsun. madem paramız yoktu neden aylarca 20 milyon euro+ bonservisli oyuncularla vakit kaybettin? her şeyi geçtim bu oyuncuların birbirleriyle alakası nedir? ihtiyaç duyulan profili hocaya sormadan kafanıza göre mi yapıyorsunuz mesela? bu oyuncu listelerini kim yapıyor? scout ekibi mi, hoca mı, erden timur mu, cenk ergün mü, ayhan akman mı?

    taraftarın karşısına çıkıp bankalar birliği anlaşmasını bitireceğiz, ffp var, limitler var, her neyse o yüzden para harcayamıyoruz, idare edecek çözümler arıyoruz deseniz beklentileri aşağı indireceksiniz hem de insanlar sizi anlayışla karşılayacak. bu kulübün iletişimsizliği ve yönsüzlüğü, plansızlığı beni inanılmaz yoruyor gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın