• 493
    dostlar bi uyanalım artık ya. ne başarılar gördük, ne rekorlar kırdık. hocaya, erden başkana, dursun başkana güvenmeyi ne zaman öğreneceğiz acaba?

    bakın yaz dönemi transfer sezonu bittikten sonra erden başkan çıktı açıklama yaptı. paramız yoktu transferler şl'den gelen parayla yapıldı dedi. biz sandık ki bu süreci hiç önemsemediler. sonra bi çoğumuz hak verdi adama.

    sonra okan hocayı ele alalım. istediği adamları veto ettik meğer sistemine uygun adam istemiş. oyunu gördükçe hak verdik. bir de şunu eklemeliyim okan hoca bize gelmeden de hocalık karakterinde, sistem oyunuyla parlattığı bir sürü adam vardı. bize geldiğinde de topclass oyunculara evrildiler bazıları. özellikle; örneğin bayern maçlarında takımı kaleye yaslayıp 4-5 gol yesek o iyi deseydi hangi oyuncu sivrilebilirdi? oyuncuların potansiyellerini yükseltmekte bi harika okan hocam. boey örneği en bariz olan. çalıştı etti peki tamam da bu adam kaç hoca gördü ama onun oynayabileceği sistemi kuran yine okan hocaydı.

    gelelim can alıcı yere. dursun başkan ilk dönemi gibi değil çok itidalli açıklamaları var. kimi zaman dedi ki; milleti birbirine düşman etmeyin, kimi zaman da sacedece sustu. bazen susmak büyüklük göstergesidir bazen de rakibine en ağır cezadır, umursamamaktır. hakeme şiddet olaylarıyla gördük ki haklıymış.

    işin esas noktası şu. başkan bonservis vermeden transfer yapalım dedi diye kızıyorlar. yahu adam ne desin. gelen parayı basıcaz, efsane transferler mi yapacağız desin? zaten millet aç kurt gibi boey'den gelen 30milyona çökmek istiyor. takımın iki tane beki yok. takım zor durumda diye 1 eden adama 5 istiyorlar.
    bu harika bi taktik. belki de dursun başkanın yaptığı en akıllıca açıklama buydu.

    yönetim öyle güzel iş yapıyor ki; yaz döneminde de şimdi de basına sızan doğru dürüst bi isim yok. bu sessizlik de taraftarı galeyana getiriyor. önceleri bi çok adama son dakika bastık parayı, hep elimizde patladı, diğer sezonu da yaktık. panik transferlerinden bıktık.

    ben sakinim ve hocaya da yönetime de güveniyorum. bakalım neler olacak cumaya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın