• 2544
    üzülerek söylüyorum ki malesef bir spor kulübünü yönettiklerinin farkında olmayan bir yönetim. bakıyorum basketbol şubesine içler acısı durumda, bakıyorum voleybola diğer takımların yanında ismimiz bile geçemeyecek durumda.

    elimizde başarılı olabilecek kala kala bir galatasaray erkek futbol takımı kaldı, o da okan hocamız sayesinde. onu da eksik bırakmaya çalışan bir yönetim mevcut. bu dediklerim yangın olarak nitelendirilmemeli çünkü görünen köy kılavuz istemiyor. 3 ay önce eksik olan yerler transferin bitimine 1 gün kala hala eksikse bunun adı plansızlıktır, programsızlıktır.

    oyuncu satamadan transfer yapamıyoruz dediniz, türkiye oyuncu satış rekoru kırıldı. şampiyonlar ligi geliri olmadan transfer yapamıyoruz dediniz, uefa tüm ödemelerin yapıldığını açıkladı. şimdi de bankalar birliği ödemesi ortaya çıktı.

    kısacası bahane üretmekte çok başarılısınız, ama spor kulübü yönetmekte pamuk ipliğinde gidiyorsunuz. sene sonunda erkek futbol takımı da sizin yüzünüzden tökezlerse kimse seçim vaatlerinizde ekonomik başarınızı dinlemez. spor kulüplerinde sonuca ve sebeplere bakılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın