• 2543
    35 milyon civarına boey satıldı. elinde kerem, barış, abdülkerim, nelson gibi potansiyel satabileceğin oyuncular var. bunların maliyeti nerdeyse yok. takımda dünya yıldızı seviyesinde oyuncular var. icardi, zaha, ziyech. ziyech hariç son kontrat, yatmaya geldi diyeceğin oyuncu yok.

    ezberlerle konuşmak kolay. bir sol bek bile bulamadınız, sağ bek satıyorsunuz. kulağa ilk hoş geliyor. düşünme yetisi olmayan insanları peşine takmak için güzel slogan fakat; sol bek buldular. beğenilmeyen sol bek roma'ya gidiyor. biz de performans vermedi diye kötü transfer olmuyor. ayrıca boey ile aynı takımda bek olmak zor. ister istemez insanlar maç içerisinde kıyasa sokuyor. boey, dünya çapında aktif en iyi beklerden biri. bundesliga bek transfer rekorunu kırdı. o seviyede bir adam. çok ama çok kötü bir performans vermedi. fakat beğenilmedi, kişisel olarak ben de beğenmedim. fakat transfer başarısızlığı değil asla.

    tete'den kar yaparak çıkma şansın var. ziyech, istemediğin sürece çıkabiliyorsun. ndombele hariç çok net transfer başarısızlığı diyebileceğimiz kimse yok. onu da bu kulübe kim musallat etti. kim yangın çıkardı, uçak gezdirdi, geçmişe yönelik fikri takip yapmak gerekir. o gün yönetimi ndombele almaya mecbur bırakanlar, sus pus oturuyor. yönetimi günah keçisi ilan ediyorlar.

    ligin yayın ihalesi 50 milyondan konuşuluyor. 35'e oyuncu satıyorsun. buna bile karşı gelenler var. kardeşim senin 35 milyonluk oyuncu oynatma gibi bir şansın yok.

    açın bir puan tablosunu bakın. 3. takımın nerdeyse 2 katı puandayız. lig bitmiş durumda. ya fener alacak ya biz. bundan sonra da oynayacağımız önemli 3-5 tane maç var. ligin kaderini o maçlar belirleyecek.

    taraftarın bu şımarık tavrı yönetimin işini zorlaştırıyor. forma yüzü görmeyen rıdvan kadroya giriyor. zaten 35 milyona oyuncu sattığını herkes biliyor. taraftar da yönetimin üstüne gidince, yine aptal saptal zorlama transfer yapılacak. sezon sonu yönetim suçlanacak, yangın çıkaranlar ortadan kaybolacak.

    5 yıldır şampiyon olamayan, hatalı kararlar alan bir yönetim ve teknik heyet olsa, güven krizini anlayacağım. tarihindeki en doğru transfer işlerini yapmış yönetim. uzun yıllardır en büyük başarılarını gerçekleştirmiş teknik heyetin var. biraz arkasında dur, güven yahu. alacağınız her kararın arkasındayız, doğru bildiğinizi yapın deyin. boey'e ilave, kerem, barış, nelson, abdülkerim satılsa herhalde 100 milyonun üzerinde oyuncu satış geliri elde etmiş oluruz. tarihinde yok böyle başarılı transfer hamleleri. biraz şu yönetime ve hocaya güvenin, takıma güvenin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın