• 2532
    ilk dönemlerinden sonra bu adamları savunacağım da hiç aklıma gelmezdi.

    karşılarında esasında çok büyük ve mafyatik bir yapı var hakem konusunda. tabi ki bağır çağır taraftarın gazını alabilirler. ama çeşitli açıklamalarda aslında bir şeyler yaptıklarının mesajını veriyorlardı. tabi anlayana... bununla ilgili somut gelişme ise bu gün gerçekleşti. https://gss.gs/3838561

    --- alıntı ---
    "var kayıtları açıklanacak. yabancı gözlemci gelecek. türk futbolunda yeni dönem başlıyor. önemli değişiklikler yapılacak."

    mustafa eröğüt (tff başkanvekili)
    --- alıntı ---

    bu değişiklik artık körün gözüne parmak sokar gibi bazı şeylerin yapılmasının önüne geçecektir.

    transfer konusuna gelirsek...

    galatasaray'ın elinde sacha boey'in ayrılışına rağmen ligin en iyi bek rotasyonu var.
    solda barış alper yılmaz bence kendini buldu. barış'ın alameti farikası gücü ve temposu. galatasaray ise sıkışık savunmalara karşı oynayan bir takım ekseriyetle. sol bekte barış hücum oyuncusuna göre dar alanda nispeten zayıf tekniğinin dez avantajını çekmektense önünde daha geniş alan varken oynuyor. üstelik sürekli yaptığı ceza sahası bindirmeleri de rakip savunmaları oldukça bozuyor. açık oynayan bir rakip bulursak da zaten barış alper'in aradığı ortam der keyfini süreriz. nitekim zaha ile de oynasa, kerem ile de oynasa son derece yıpratıcı bir kanat ikilimiz oluyor. ben açıkçası rıdvan'ı barış alper yılmaz'a tercih etmem. savunmada kendini pozisyon alma konusunda azıcık geliştirirse ki geliştirecektir, elit bir bek olur. bana göre arkasındaki kazımcan da yedek için yeterli. geçen sene ferdi'nin, arda'nın içinden geçen adam bu.

    sağda ise kaan ayhan var. her zaman 7/10 performans veriyor. sakatlanırsa tek maçta vazgeçtiğimiz ali turap bülbül mevcut. kim vazgeçti? boey'i yollamaya çalışan tayfa. tüm scout raporlarında büyük potansiyel bu adam.

    peki bizim devre arasında pazar bu kadar darken para harcamamız zaruri mi? bence değil. mümkünaw dubois'in geri dönmesi bence tamamdır. kiralık bir sağ bek de olur. ha bulabilirsek aradığımız adamı alalım. ama bulamıyorsak bence şu an transfer yapmamak en akil yol. bu durumda yaz transfer dönemine transfer bütçemizi saklamak son derece populizm'den uzak ve avrupai efektiflikte çözüm.

    hakem kararları adil olduktan sonra yaşı ilerlemiş fenerbahçe kadrosundan çok çok üstün bir kadromuz var.

    son olarak bana sorarsanız 1 transfer hakkım olsa orta sahaya kullanırım, bek oyuncusuna değil. orta sahada niceliğimiz var ama nitelikte bek mevkisinin aksine eksiğiz diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın