resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3590
    bu çocuk italya'da öyle pohpohlanıyor ki kendini bizim takımdan yukarda görüyordu zaten. gelirken de gitmek için geldi. sonrasında da gitti. şuan yine forma şansı bulamıyor aston villa'da.

    seneye diyelim ki takımda kaldı yedek bırakamazsın mesela. net şekilde sorun çıkarır. yarım sezon oynadığı dönemde dahi sonradan oyuna girerken agresif tavırlar sergiliyordu. sonradan girip kırmızı kart görmüşlüğü bile var.

    kalıp oynasa hem düzenli forma şansı bulacaktı hem şampiyonlar liginde kendini gösterme fırsatı olacaktı. boey çıkıp oynadı, hop geçti bayern'e hemen.

    yine buraları, bizim ligi küçük görüp seneye de gitmek ister muhtemelen. isteyeni elbet olacaktır ama beklediğimiz paralara çıkacaklarını sanmam kulüplerin. bizde ne oynuyorsa aynısını oynuyor aldığı kısıtlı sürede aston villa'da.

    mesela zaha baya uğraşarak bizim sisteme ayak uydurmaya çalışıyor, uğraşıyor didiniyor. zaniolo seneye bizde kalsa hiç zaha gibi uğraşıp didinip oyun tarzını bize uydurmaya çalışırmış gibi bi izlenim vermiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın