• 2490
    2023-24 sezonu özelinde galatasaray futbol takımını ileriye götürememiş olan yönetimdir. bu yönetimin başta, başkanı olduğu dursun özbek, ve futboldan sorumlu yöneticisinin, erden timur, koşulsuz bir şekilde desteklenip hashtaglerle savunulmasına anlam veremiyorum, aklım fikrim de almıyor açıkçası. takımın hocasına varlık içerisinde yokluğu hediye etti bu arkadaşlar. ki aynı arkadaşlar aynı hocaya 2022-23 sezonu özelinde de dünyaları bırakmıştı. yani insanlar doğru yapabildikleri gibi yanlış da yapabiliyorlar.

    şubat 2024 gelmişken takımın sağ beki kaan ayhan, sol beki berkan kutlu, ortasahası kerem demirbay olamaz, olamaz yani. bu durumun savunulacak bir durumu yok. siz yöneticiler olarak yarın sabah işinize döneceksiniz, ihale gene bu işin emekçilerine kalacak. bir challenge olarak şampiyonluk deniyorsak da bunu açık açık söyleyin, biz de ona göre hareket edelim.

    yazın maaşı ahmet'e 3, veliye 6, ali’ye 10 şeklinde bol keseden dağıttınız. yöneldiğiniz oyuncuların takımın planına uygun olmadığı kabak gibi ortadayken bu gerçeği hiçe saydınız. para bitti, ödemeniz gereken maaş var. hani 2023-24 yazında aldığınız adamlara vereceğiniz. takımın en önemli assetini mükemmel bir şekilde sattınız. sıfır eleştiri burada. fiyat olarak da, sürecin yönetilmesi olarak da mükemmel bir iş yapıldı. işi kim yaptı. futboldan sorumlu yöneticimiz erden timur. demekki insanlar, insan oldukları için yanlış da doğru da yapabiliyormuş.

    şimdi ise ne yapılması gerekiyor: yazın yapamadığınız doğru transferleri takıma katmanız gerekiyor. burada altı çizilecek konu doğru transfer meselesi. taraftarı tatmin etmek için gereksiz yüklerin altına girilmemeli. madem yazın o kontratları verdiniz, o kontratlardan çıkmak da sizin işiniz. bu kontratlar çıkma işini mustafa cengiz yönetimi yapamayınca da kızıyordum, siz çıkamazsanız size de kızarım. suçu atabileceğiniz bir yerde yok. çünkü bu adamları bu takıma siz aldırdınız.

    eğer ki bu yönetim, başkan neyse yeni dönemde aday olacaksa da 2023-24 sezonunu baya analiz etmeli ve aynı hatalardan şiddetli kaçınmalıdır. 2022-23 sezonu tam bir sinerji dönemiydi. hep birlikte şampiyon olduk. ancak 2023-24 sezonunda şampiyon olursak sizin sayenizde şampiyon olmayacağız, kusura da bakmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın