• 420
    bakambu gitmek istiyorsa bırakılıp yerine erencan yardımcı'ya gidilebilir. öyle bir durum yoksa bu transfere gerek yok.

    sağ bek ve sol bek için ultimate planda düşünülen oyuncu listesindeki en üst sıralardaki futbolculardan hangisi alınabiliyorsa o bölgeye takviye yapıp diğer bek için dubois geri çağırılabilir.

    ziyech ve tete satılacaksa ya yusuf demir mümkünse çağırılmalı ve 10 numara özellikleri olan bir sağ kanat oyuncusu satın alınmalıdır. bu futbolcu scout transferi denilen tarzda olmalıdır ve mümkünse bonservis ödeyerek ama az maaşla tamamlanmalıdır. yusuf ise basel tarafından oynatılmıyorsa kadroda derinlik sağlamak açısından önemli olacaktır.

    ndombele kesin gidiciyse bir orta saha alınabilir elbette ama ben listemizin üst sıralarında bulunan bir orta saha alamadığımız müddetçe bu satın almaya karşıyım. yaşının 25'den fazla olmasına da karşıyım. bir özelliğinin çok düşük olmasını da asla istemiyorum. işte hücumcu ama defansa katkısı çok az. işte çok akıllı ama fizik gücü düşük. tam bir sporcu ve devamlılığı yüksek bir istikrar abidesi gelecekse gelsin yoksa yaza kalsın bu transfer. torreira, kaan, berkan, oliviera, demirbay falan idare edebiliriz. 4-2-4 oynayabiliriz. bir çok farklı sistem denenebilir belki ndombele gönderilmez vs.

    nelson ise bence satılmamalı. hatta boey'nin gitmesi durumu daha önceden netleşseydi bence angelino-apo-nelson-davinson dörtlüsünü denerdi okan hoca. sonuçta gitti. nelson astronomik bir teklif gelmediği sürece bence gönderilmemeli. astronomik teklif bence nelson için 15-16 milyon eurolardan başlıyor. nelson da giderse bence tam olarak onun yerine değil apo'nun yerine ekleyebileceğimiz bir stoper aranmalıdır. sanchez, emin bayram ve kaan sağ stoperde yapabilirler ama apo'nun ikamesi çok zor bir olay. işte burada bir şans varsa biricik bir futbolcu izleniyorsa yüksek bonservis ödenebilir. mümkünse sol bekte de oynayabilecek teknik ve atletik bir gence 8-10 milyon euro çok rahatlıkla bağlanabilir. direk 11 oynayabilecek durumdaysa bu genç dubois artı barış alper yılmaz ve ali turan rotasyonu bize yeterli olur sağ bek için.

    son olarak erden timur'a ve hocaya güveniyorum diyerek bitiriyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın