• 409
    kadroda kanatlarda olan şişkinliğin azaltılıp bek takviyesi yapılarak kapatılmasını umduğum transfer dönemidir.

    gönlümden geçen sağ beke de sol beke de boey tarzı genç, dinamik, savunmasıyla ön planda olan fakat hücum aksiyonlarına da yeri geldiğinde dahil olabilecek fizik kapasiteye çıkabilecek potansiyelli isimlerin gelmesi. bu transferleri yapacak maddi imkanımız da boey transferi akabinde mevcut.

    fakat bu maddi imkanımızın olduğundan bizim kadar tüm kulüpler de menejerler de haberdarlar. ve her gittiğimiz oyuncu için ederinin üzerinde talep alacağımıza çok eminim. bu sebeple eğer maddi şartlar uygun şekilde gelişmiyorsa gerekirse cüzi bir bedelle kiralanacak ve asgari ihtiyaçlarımızı karşılayacak bir sol bek ve dubois’in geri çağrılması ile sağ ve sol bek eksikliğinin yarım devrelik giderilmesi ve potansiyelli ve ileriye dönük transferlerin yaza bırakılması benim için yeterli olacaktır.

    tete ve ziyech’in birinin ya da ikisinin de satılması durumunda da o bölgede eksikliklerini çekeceğimizi düşünmüyorum. zaten ligin ilk yarısında şampiyonlar ligi grup aşamasındaki üst üste ağır maçları oynadığımız yoğun bir tempomuz artık yok, o bölgeyi sadece barış’a bile emanet edip maç sonlarında halil ve bakambuyla 4-4-2’ye dönmek de yeterli olacaktır.

    kadromuz bu sezon hem maddi olarak hem de isim olarak çok şişmiş durumda, ve galatasaray bu kadronun tamamını tatmin etmeye yetmiyor, ikinci yarıda daha da yetemez hale gelecek.

    yine imkan ve uygun şartlar olursa mertens yerine bir genç oyuncu almak da fayda sağlayacaktır, ancak önceliğimizin bek transferi ve özellikle sağ kanat rotasyonumuzdaki ve takım maaşlarındaki şişkinliği azaltmaya yönelik olması gerektiği kanaatindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın