• 407
    saçma bir argüman var o da şu; boey'i sattık, herkes paramız olduğunu biliyor, kime gitsek çok para ister. peki yaz gelince ne olacak? boey satışımızı unutacaklar mı?

    şampiyonluk için yarıştığın rakibin öyle ya da böyle eksiklerini tamamladı. bizim yaklaşık 2-3 senedir merkez orta saha ihtiyacımız bas bas bağırıyor. aylardır sol bek ihtiyacımız da ortada. nerde bu konudaki çalışma? planlı olan takım takviye yapmak istediği noktalar için oyuncu ve kulüpleri ile çoktan anlaşır, satışın ardından tak tak floryaya indirirdi. biz satışı yaptık, şimdi sağa sola bakınıyoruz. rıdvan mı olsa, assignon varmış, acuna mı kiralasak... beni kızdıran şey bu plansızlık.

    takım yamalı don gibi. hiç beki yok, 8 numarası yok, orijinal 10 numarası yok, sağ kanadı gidecek mi kalacak mı meçhul, yedek forveti yok, yedek kulübesinde tek hamle oyuncusu halil dervişoğlu. böyle nasıl dolu dizgin şampiyonluğa yürüyeceğiz? nasıl avrupa liginde iddialı olup ilerleyeceğiz?

    rakibi hafife almaya ve rehavete devam edelim. avrupa'dan elenip, şampiyonluğu rakibe bıraktığımız senaryoda kimse şikayet etmesin, hele hele okan hocaya saldırmasın ama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın