• 398
    şimdilik bizim açımızdan yolunda giden dönem. boey'den 20 milyon euro beklerken daha fazlasını aldık. bir de berkan geri döndü işte. boey'den gelen parayı harcamamak panik transferleriyle o parayı harcamaktan her türlü iyidir diye düşünüyorum. galatasaray'ın transfer için 1 haftadan az süresi var ama hala var. umarım bir planımız vardır. eğer planımız yoksa o parayı geçmişte olduğu gibi sırf taraftar istiyor diye birilerine gömersek üzülürüm. şu andaki hareketsizlik hareketlilikten daha iyi geliyor bana. tabi bu hareketsiz kalalım demek değil. sadece iyi düşünelim demek.

    net olan bazı şeyler de var. takımın sol beki, sağ beki şu anda yok. merkez orta saha ve 10 numaradaki eksiklik daha opsiyonel şu an. öncelik sağ bek ve sol bek olmalı. alacağımız adam kesinlikle boey'den iyi olmayacak. sol bekimize de boey muadili bir adam gelmeyecek. beklentiyi düşürmekte fayda var. çünkü boey bir bayern ilk 11 oyuncusu artık. kimse iki tane bayern oyuncusu almamızı beklemesin. yaz transfer döneminde daha kalıcı çözümler bulunabilir diye düşünüyorum. bu yüzden boey'den gelen parayla, eğer bir altın fırsat yoksa mümkünse kiralık oyunculara yönelmekte fayda var. hata payını da düşürmüş oluruz.

    takım kurmak, iskelet kurmak zor iş. 1 milyar euro harcayıp hala iskelet kuramayan takımlar var, bakınız chelsea. bu takımın iskeleti hala sağlam ama 23-24 yaz transfer döneminde bazı hatalar yaptık, bazı eksiklikleri gideremedik. hala da oradayız. ve hala da iyi bir takımımız var. okan hoca eksik yerlere yama yapmakta çok mahir. bu takıma transfer yapılacaktır ama gerçekten paniğe gerek yok. 1 hafta içinde oluşacak gelişmeleri takip edelim. inşallah hayırlı gelişmeler olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın