• 1369
    2012-2013 sezonundan bu yana desteklediğim takımım. aynı yıl galatasaray'ım için de çok güzeldi, yalnız aktif olarak galatasaray'ımı 2011-2012'den itibaren desteklemeye başlamıştım. 12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçı, bilen bilir. her ne kadar daha uzun bir süredir galatasaray'lı olsam da, bayern süreç içerisinde daha öne gelmişti. sebebi tabi ki üst üste alınan hegamonik şampiyonluklar ve üç kupalı sezondu. bu iki kulübün de taraftarı olmak onur verici.

    bayern münih, bayern, münchen, bayern münich olarak da bilinir. bulunduğu bölge bavyera bölgesi bu sebeple de bavyera ekibi denilir. bavarian ise destekçilerine deniliyor. anlayacağınız hem bir bavarian hem bir ultraslan'ım.*

    iç saha maçlarında çok benziyoruz. hem bayern hem galatasaray ve ben böyle olmalarına bayılıyorum. belki de beni onlara bağlayan şey buydu. kale arkalarındaki o dev bayraklar ve iç saha cehennemi.

    mia san mia kulübün mottosudur. mia san mia, 'we are who we are' yani 'biz biziz' demektir ama bu daha çok kibirli olunmadığı manasında söylenir.

    ribery gittiğinde çok üzülmüştüm, boey gitti buna daha çok üzüldüm. her hafta izleyeceğim nasılsa ama boey'siziz artık. merak etmeyin çok iyi bakacağız ama kendime diyorum: merak ederim boey'i. anlamı tarifsiz bir duygu.

    sene başında kane gelmeden, icardi ve hatta torreira'yı da almamızı istemiştim ama bayern yönetimi çok etkin hareket etmemişti. galatasaray'ım için düşünemiyordum çünkü grup zordu, alnımızın akıyla çıktık. boey'i gönderince de maalesef dinamiklerimizi hatırlamış olduk. gerçekten de yeryüzündeki en iyi beklerden biriydi. kondisyonel olarak gerekli seviyeyi sağladığı takdirde çok başarılı olacağını bir bayern taraftarı olarak söyleyebilirim. bayern'i destekleyebilirsiniz bundan da çok mutlu olurum arkadaşlar, kardeşlerimle takımımızı izleriz. benim için çok mutluluk verici, canım kulüplerim hem eyüp aydın, hem sacha boey için bir araya geldi.

    tane tane anlatmak istesem de her seferinde yazacağım birşey çıkıyor. belki bir gün detaylıca yazarım ama bugün galatasaray'ım sacha'sız ilk maça çıkacak. orada olacağım! zaniolo'suz ilk maç gibi. biraz buruk olacağız ama fıtrat değişmez, bu kan yine o'kandır renktaşlarım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın