• 380
    mükemmel bir belirsizliğin olduğu sezon. gerçi koca 2023 yazında kadronun oyun gücünü yükseltmesine yardımcı olacak transferleri yapamayan bir yönetimden ne beklenmeli, burası da farklı bir tartışma konusu. takımın maaş yükünü tavana çıkarıp oyun gücüne ekleme yapamadıktan sonra bir de takımın torreira'yla birlikte en önemli dinamosunu kaybettik 28 ocak 2024 tarihi itibariyle. transfer işi iki bacaklı bir süreç aslında. bayern'den alınan para yani oyuncunun gönderilmesi ekonomik olarak ve sürecin yönetilmesi olarak inanılmaz derecede başarılı. belki de hem bizim hem de türk futbol tarihinin en başarılı işi. bu işten emeği geçen herkese de bir taraftar olarak teşekkürlerimi sunuyorum.

    işin diğeri bacağı da bu parayla ne yapılacağı. burası ise an itibariyle koca bir karadelik. transfer edememe konusu gerçi sadece bu yönetimin başarısız olduğu bir özellik değil. 31 yaşındayım, bu transfer etme işini çok iyi yapabilen bir yönetim göremedim. bu yönetimin öne çıkan özelliği ise tarihimizin en iyi ve en karlı satış işini yapmış olmaları. yazınki beklentiler ve yazın takımımızın eksiklik çektiği pozisyonlar hala devam ediyor. 1 haftada tüm eksikler kapanır mı, bilemiyorum açıkçası. 2023 yazı yaşananlardan ötürü bir taraftar olarak huzursuzluk ve rahatsızlık hissediyorum ben. ancak herkes hatalarından ders alabilir ve doğruyu bulabilir. burada inşallah bu sefer doğru hamleleri yapabiliriz ve bu hamleler bizi lig şampiyonluğuna götürebilir. şampiyonlar ligine gitmek, orada kendini gösterebilmek maddi ve manevi anlamda çok değerli.

    okan hoca çok değerli ve gollum gibi kıymetlimis diye geziyorum. bizimle birlikte olması büyük bir şans ve elindeki eksiklere rağmen bir kere şikayet etmeyerek gemiyi kıyıya çıkarmaya çalışıyor. elindekiyle de en iyisini yapacağına ve özellikle kapanan takımlara karşı oyununu güçlendireceğine inanıyorum. ancak yönetiminde hocanın eline iyi ve hazır malzemeler vermeli, vermek zorunda. sürekli düşeş atacak diye bir şey yok okan hoca, ondan bunu da beklemek haksızlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın