• 377
    elden çıkarma imkanımız varsa hazır teklifler olduğu da konuşulurken zaha, ziyech, ndombele, sergio*, tete* gönderilmeli. açıp tek tek bakmadım ama sanırım 20m€ civarı maaş bütçesinden kurtuluruz.

    yarım sezon bitti şu isimlerden birinden bile düzenli bi’ oyun içi katkısı alamadık.
    zaha istatistik kağıdına bakınca fena durmasa da oyun içi istikrarı maalesef hiç yok. karşısındaki düşük seviye anadolu takımlarına bile diş geçiremez halde vücudu gitmiyor.
    ziyech yine yürüyerek oynamaya çalışan ahı gitmiş vahı kalmış eskinin yıldızı fakat burnu hala havalarda. onana’nın fahiş hataları olmasa yarım sezonda verdiği katkı sıfır (0).
    ndombele almış olmak için transferin son günü alındı. koşmaya mecali yok adamın. deli gibi kilo fazlası var ve geldiğinden beri ilerleme yok maaşı fazla. sizi sıksa da dombili muhabbetini sonuna kadar hak ediyor.
    tete fırsat dedik, bir iki olacak gibi oldu, oynatılmadığında ben hocaya sitem ettim ama hoca haklıymış. yıllık 3.5m€ alıp bu halde verimsiz olamazsın burada. barış’ın kerem’in ne suçu var az buçuk paralara oynuyorlar üstüne bi’ dünya eleştiriyoruz adamları.
    bu isimlere ek olarak halil’i bir yerlere iteleyip erencan’ı kadroya katabilirsek çok güzel iş yapmış oluruz.

    tabi eksiklerimiz varken bir de kadroyu böyle daraltmak, rotasyonları tamamlamak ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama kadroya yazacak 4-5 tane asker adam lazım bize. illa yerlerine yeni yıldızlar bakmaya gerek yok. hızlı hareket etmeliyiz.

    nando- transfer sağbek - davinson(nelsson)- apo - transfer sol bek - thor - orta saha - kerem - mertens(u: son dönemde performansı yükselse de yerine uzun vadeli yatırım yapmalıyız geç bile kalındı) - barış - icardi

    apo, kerem, barış üç yerliyi doldurur.

    rotasyonları; günay, kaan, bakambu, berkan, eyüp, dayı*, sol kanat, sağ kanat, erencan*

    yazın o kadar kötü planlama yapıldı ki kadroyu oturtamıyoruz resmen. eksik olan hiçbir bölgeyi kapatmadan yeni yeni yaralar açmışız kendimize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın