• 353
    sağ bek, sol bek ve orta saha eklemesi yapılması gereken transfer dönemi. bakkal hesabı yaparsak boey’i 30’a sattık, 15’i kasaya kalıyor*. tete’yi 5’e satsak 2,5 kasaya kalır. toplam 17,5 milyon euro eksikleri gidermeye yeter.

    önümüzdeki sezon 12’ye düşecek yabancı sınırı da hesaba katılırsa bu 3 transferden birinin yerli olması daha mantıklı olacaktır. rıdvan yılmaz mantıksız durmuyor. 4 milyon euro civarına anlaşacağımızı düşünüyorum. sağ beke ise kesinlikle listenin en başındaki ismi almamız lâzım. boey’den eksilecek olan oyun gücünü deneme transferlere tolore edemeyiz. fransa’dan potansiyelli ve istikrarlı genç bir beke 8-10 milyon eurolar verilebilir. boey sonrası oyuncu ikna etmede elimiz güçlenecektir. iyi bir fişek kardeşimizi ekleyebilirsek gayet güzel olur. orta saha içinse yabancı sınırından dolayı ndombele’den çıkmak gerekiyor. diğer ihtimal ise sergio’nun sözleşmesinin dondurulması. buraya da no-name, 24-27 yaş arası, pasör ve hareketli bir oyuncu eklemesiyle taşlar tamamen yerine oturacaktır. yine scout önerisiyle 5-7 milyon euro arası bir transferle orta sahayı hallederek bu bölgeyi kotarabiliriz.

    tete’nin ayrılışıyla sağ önde bir boşluk doğabilir. ancak bu boşluğu hoca içeriden halleder. ziyech, barış alper ve bakambu’yu sağ önde kullanabilir. hele bakambu ters ayaklı kanat forvet rolünü oynayabilir. hoca bu role oyuncuyu adapte eder. zaten kısa süreli de olsa kanatlarda kullanıyordu. neticede tete ayrılırsa sağ öndeki eksikliği içeriden giderebiliriz.

    özetle boey satışından gelecek parayla çok rahat eksiklikleri giderebiliriz. rıdvan, assignon ve no-name orta sahayla bu takım 3 kulvarlı sezonu belli bir yere kadar götürür. ligde ise şampiyonluğun en büyük adayı olma durumunu sağlamlaştırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın