• 349
    boey’nin sağ kanadımızdan bırak golü doğru düzgün atak yememize dahi izin vermediğini göz ardı etmememiz gereken dönem. boey sağ koridorun tamamında savunma yapan felaket bir adamdı. bu takımın zaten sorunları vardı ve en iyi işleyen yerinden kan kaybetti. dolayısıyla acuna falan gibi idareten götürecek adamlar yerine listenin başındaki isimlere yönelmek gerek. rennes’deki sağ bek gündemimizde. eğer bu çocuk zaten izlenmiş ve beğenilmişse problem yok. fakat eğer ani yakalanmış ve bir tane tutturduk bir daha deneyelim diye totem yapılıyorsa ortada ciddi bir problem vardır.

    son transfer sezonunu hiç iyi geçirmediğimizi düşünüyorum. takımın mevcut problemlerini açıkçası çözemedik. zamanında da yukarıda belirttiğim kalibrede yalap şalap transferler hem bizim takımda hem süper lig takımlarınca fazlasıyla yapıldı ve halen de yapılıyor. bu sebepten benim içim hiç rahat değil. son transfer sezonunda yine sırf isimlere para döktük. tutan transferimiz de yok. bir tek sanchez tuttu denilebilir ki kendisi de en çok tartışılmış isimdi.

    boey, marcao, barış alper’i öneren kişiler hala bu takımın bünyesindedir. benim tek temennim boey’nin parasını ölü yatırımlara gömüp satmasak daha iyiymiş demememiz. çünkü uzun yıllar çok örneğini gördük bunun. bir ndombele, bir zaha aldık mıydı 2 senede o para çöpe gidiyor. bunu unutmamamız gerek bu transfer döneminde. ben zaha’yı çok severim. yıllarca kendisini izledim. ve açıkçası beklentimin de çok altında kaldı. fakat yine de transferi maaşı düşünüldüğünde akıl karı değildi. hele eski performansından da uzak olunca ciddi tatsız bir transfer oldu. bunu yaşamamak adına çilek transferlerinden uzak durmamız gerek. avrupa kupası kazanacaksak da ndombele ile falan değil boey ile kazanabiliriz. torreira bulursanız getirin tabi ama artık ben kulübün rehabilitasyon merkezine çevrilmesinden çok yoruldum. isim transferlerinden uzak durmamızı temenni ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın