• 73
    özür bile dileyememiş amigo. 6-7 saniyelik değil de, atıştırmalık ndombele öncesini ve getir reklamı sonrasını içeren videoyu bırakalım aşağıya. uzun kısmı yayın başlarında, kısa kısmi ise malum olay.

    https://twitter.com/.../1749894000700494314

    ndombele fit değil doğru. bunları dost meclisinde canlı yayında değilmiş gibi makara yaparak oyuncuyu hedef göstererek açıklayamazsınız.

    ndombele kiralık, devrede gitmezse bizi bağlayıcılığı 30 haziran 2024 tarihine kadardır. ai ile çeviri ve dublaj olayları gelişti illa ki oyuncuların önlerine düşüyordur. körü körüne 50 top kaybet yine destek olalım demiyorum ama böyle bariz şekilde harcatmayalım.

    biraz hafıza tazeleyelim, icardi kilolo diye konuşuldu foto atmak zorunda kaldı. geçen 22-23 sezonu başında da sacha boey şaman olmuş, anime falan izliyordu(izleyebilir, kime ne?). iyi performans vermese şaman animeci çocuk yaftasıyla hatırlanacaktı.

    kendi takımının, galip gelmeleri normal olan fb istanbul maçında attığı goller harici ortada olmayan cengiz, wanted ryan kent, stoper varken stoper çeken fenerini konuşsun biraz. basın toplantılarında sorularının cevabını kağıttan okuttukları hocalarına samsun maçında dzeko el kol yapıp ne demek istedi? diye yorum yapsınlar.

    galatasaray konuşup, yayına sponsor alıp üstüne makara yapamazsınız kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın