resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 1069
    hoca falan değildir. elindeki kaliteli ve tecrübeli oyunculardan oluşan kadronun ekmeğini yiyor. dün çok majör hatalar yaptı bence. bunlardan bazıları;

    1- maç 1-1'e geldikten sonra samsunspor'un kapandığı dakikalarda set hücumuna oturmuş oyunda, set oyununu iyi oynayan tadic'i oyundan çıkarıp king, emre mor gibi geçiş hücumu oyuncuları aldı. büyük hataydı. tadic kapanan samsun ceza sahasına tehlikeli ortalar kesebilecek bir oyuncuydu.
    2- dzeko-batshuayi değişikliği hatalıydı. gol aradığın ve son dakikalarda doldur boşata döneceğin oyunda dzeko gibi kafa vuran oyuncuyu çıkarmazsın. 2 forvete dönememesi korkaklıktır.
    3- belki en büyük hatası, szmanski'yi oyundan çıkarması. adam zaten oyun içi bağlantılara çok katılan, takım savunmasına yardım eden vs. biri değil. neden çıktı? alameti hayalet gibi gezdiği maçta skor üretmesi bu adamın. doldur boşatta defansın uzaklaştırdığı topları ceza sahası yayı çevresinde yakalarsa gol çıkarabilirdi. yerine giren emre mor'un ayağına top geldi mi bilmiyorum.
    4- ismail yüksek - krunic ve irfan - cengiz değişikliği yapmakta çok geç kaldı.

    göz ucuyla izlediğim maçta ben bile 4 majör hata gördüm. fenerliler ilk beraberlikte telaşa düştü. çünkü onlar da biliyor ki ismail kartal kırılma anlarından takımı kurtaracak kalibrede adam değil.

    okan hoca 3-5 dakika geç oyuncu değiştirdi diye eleştiriliyor. ismail kartal gibi 4 majör hata yapıp puan verse başına kim bilir ne gelir.

    (bkz: 21 ocak 2024 fenerbahçe samsunspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın