• 279
    umarım 21 ocak 2024 fenerbahçe samsunspor maçı ve 21 ocak 2024 trabzonspor galatasaray maçıyle yükselen moral ve kıpırdanan bazı isimlerin ilüzyonuyla gereken önemin atfetdilmediği bir dönem olmaz.

    sezon başlarında alınan farklı galibiyetlerden bu yüzden korkarım. bazı defoların alınan farklı galibiyetler nedeniyle üzerinde yeterince durulmayabiliyor. daha bir hafta önce çok farklı modlardayken 2 maçın sonucuyla, bazı oyuncuların biraz kıpırdamasıyla sorunları halının altına süpürmeyelim.

    demirbay biraz kıpırdadı üst üste güzel asistler yaptı ama aynı maçlarda çok garip top kayıpları ve pas hataları da yaptı. 18 ocak 2024 galatasaray ümraniyespor maçında 3 asist yaptı ama hiç baskı yokken kaybettiği topla golü de yedirdi. 21 ocak 2024 trabzonspor galatasaray maçında da inanılmaz basit pas hataları ve top kayıpları yaptı. sezonun geri kalanında kendisini alternatifsiz bırakmayalım. çok inişli çıkışlı bir performansı var; hem maç içi hem maçlar arası.

    zaha üstündeki ağırlığı attı; gol ve asistini yaptı diye ndombele'nin de toparlayacağını falan farzetmeyelim.

    gerekirse barış ve kaan'ı atarız oraya diye sol bek işinden maliyet nedeniyle vazgeçmeyelim.

    mertens iyi performans veriyor ama yaşı ve oynadığı oyun gereği yine sezon sonunu getirememesi şiddetle muhtemel. bunu geçen seneden tecrübe ettik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın