resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4488
    siyasi duruşu ve düşünceleri sadece kendisini bağlayan eski galatasaray'lı yönetici. transferlerde aktif rol almayacaksa (türk oyuncular için devreye girebilir) galatasaray'ın menfaatine iş yapacağı konusunda kimsenin şüphesi olmasın. bazı yazar arkadaşlarımız falcao transferi için kendisini çok eleştiriyor fakat o dönemi galiba unutmuşlar. taraftarın sosyal medyada baskısı ve türk basınının baskısı öyle bir noktaya gelmişti ki o transfer sürecinde, falcao'nun alınmaması gibi bir durum olamazdı. falcao'da o paralardan azına asla gelmezdi.

    ben falcao transferi olduğunda italya'daydım. geldiği canlı yayını arkadaşlarıma açıpta izletmiştim, dışarda mal gibi koşmak bağırmak istemiştim, öyle sevinmiştim çünkü geldiğinde. falcao'nun başarısız olması tamamen falcao'nun kendi sorunuydu. verilen paralar çok yüksek olsa da, daha düşüğüne dediğim gibi zaten gelmezdi.

    yani kısacası falcao kumarı tutmadı. benzer kumarın akıllıca olanını icardi ile oynadık ve kazandık.

    kendisi yeni yönetimde erden timur ile beraber dursun özbek listesinde olursa hem başkanı, hem erden beyi çok rahatlatır kanaatindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın