• 6243
    bu sene bayrak sipariş etmekte haksız olmayan taraftar. çünkü bizim takım son virajda ne kadar winner olursa olsun eksiklere doğru müdahaleler yapılmazsa elimizdeki kadroyla büyük maçlarda (fb maçı dahil) gövde gösterisi yaparak kazanırız ama hiç beklenmedik yerlerde çok zayıf anadolu takımlarına karşılık puan kaybetme ihtimalimiz de düşük görünmüyor.

    öte yandan bu taraftar grubunun desteklediği takım öyle ya da böyle anadolu takımlarına karşı puan kaybetmeyi geçtim her maçı zorlanmadan geçiyorlar. zor maçlarda puan bıraksalar bile bizim zayıf ve kapanan takımlara karşı yaratıcılıktan uzak tek düze futbolumuz hiç güven vermiyor. halbuki çok değil geçen sene bir maçta iki farkla geriye düşsek bile çevirebileceğimize inanarak maçları izliyorduk.

    ve hala en büyük sorunu sol bekte gören bir teknik ekibimiz var. sol bekte sezon sonuna kadar kazımcan oynasa bile ileride doğru oyunu oynarsak sıkıntı yaşamayız. bizim mutlaka güçlü bir 8 numara ile mertens’in ikamesini bulmamız lazım. bakasetas uygun maliyetle çok iyi geçici bir çözüm olurdu aslında ama herkes futbolcu alimi olunca tepki yağdı. o bölge hala takviye bekliyor.

    kaan bile torreira ile birlikte oynadığında çok farklı oynayan bir takımımız varken hala asıl problemin nerede olduğunu görememek inanılmaz bir şey. o bölgeye alınacak bir iyi futbolcu her şeyi değiştirebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın