resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3542
    bonservisini aldığın paranın yarısına bir sene kiraya verdiğin bir anlaşma dünyanın her yerinde iyi bir anlaşmadır. kiraya verdiğin lig de dünyanın en iyi ligi. bonservisiyle satarsan da 2x yapıyorsun. geri dönse bonservisinin yarısını geri aldın ve oyuncu hala sende. eleştirilecek konu nedir burada anlamadım?

    dünyanın en iyi liginde, ligin kalburüstü takımında oynaması, antrenman yapması bile bizim için çok güzel bir şey. bazen hep düşünürüm bizim artık kendisine bir şey katamadığımız bazı oyuncular keşke gitse bir sene premier lig antrenmanı, sistemi, oranın tadını alıp geri gelse bambaşka olur diye… barış alper yılmaz önümüzdeki bir sene gitse fundementalini geliştirse, oradaki futbolcularla hocalarla antrenman yapsa, 10, 15 maça çıksa mesela? offf yani.

    ben zaniolo’nun birçok harika özelliğine rağmen bizim takımda ve ligde pek fayda sağlayamayacağını düşünüyorum. aston villa almasa bile serie a takımları çok rahat 20 civarı teklifle gelir bize. italya milli takımı ve oranın wonderkid etiketli futbolcusundan bahsediyoruz. cvsinde şimdiden roma, galatasaray, aston villa var. kafamın en rahat olduğu nokta zaniolo yani yahu. millet bir strese, sıkıntıya girmiş böyle anlaşma mı olur aston villa almaz bunu haaa!!! e almasın bize ne bundan :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın