• 16577
    sanırım 15 yıldır sözlukteyim. hiç bu sezon olduğu kadar sözlüğe soğumamıştım. belki de son gelen bir kaç nesil yazar arkadaşlarımla ilgilidir bilemiyorum.
    galatasaray futbol takımı içinde bulunduğumuz 2023-2024 sezonu ilk 20 maçı itibariyle 16 galibiyet 3 beraberlik almış durumda. buna bir de manchester deplasman galibiyeti ekledi ki keyfi paha biçilmez. her neyse 20 maçın 16'sını kazanmış birinde berabere kalmış takım harika bir sezon geçiriyor demektir. ama sözlüğe her girdiğimde bütün oyuncularımızın çöp olduğunu, okan buruk'un top oynatamadığını ve gönderilmesi gerektiğini, erden timur'un transfer yapmayı bilmediğini öğreniyorum. bunu yazanların önerisini sorsam eminim bir çoğu fatih hocamız geri gelsin der.
    sözlüğe göre anladığım kadarıyla zaha, tete, demirbay, bakambu(bu arkadaşa bu aralar ısındılar), ndombele, halil, ziyech yollanmalı. sezon başı angelino için de o kadar yoğun yangın yapıldı ki onu da kaybettik zaten. bu arada kerem akturkoglu da yedeğe çekilmeli çünkü çok gol kaçırıyor. iyi de arkadaş kiminle oynayacağız biz? vallahi girip okuyasım gelmiyor bir süredir buraları.
    yangıncı kardeslerime tavsiyem televizyondan izleyip oyuncular için tek tek adam asmaca oynamak yerine bilet alıp canlı canlı izlemeleri. ben her iç saha maçına 500 kilometre yol yapıp geliyorum. sahada gördüğüm şey oynadığı oyundan keyif alan, gol attığında çocuk gibi sevinen sempatik bir takım.
    eğer fenerbahçe 7-8 puan eksik alsaydı ve biz yine bu puanda olsaydık takım uçuyor kaçıyor diyecekti herkes. fener de çok puan toplayınca biz kötü olmuyoruz. biz iyiyiz ve mayıs geldiğinde tepede olmakla kalmayıp puan farkı da yapmış olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın