resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8854
    yaklaşık 20 gün sonra ülkeye ve takıma geri dönen yıldızımız. artık biraz rahat bırakmamız gerek kendisini. biz onu biraz salmalıyız, o da başka şeyleri biraz daha azaltıp oyuna yoğunlaşmalı. sanırım ''her şeyin fazlası zarar.'' muhabbetine geldi bu iş. bu orantısız sevgi ve ilgi işi bu noktaya getirdi. bir ara değil galatasaray, futbol, spor; sanki ülkenin en önemli gündemi icardi gibi hissetmeye başlamıştım. adeta koca ülkeyi topladı etrafına, ''hadi bakalım ne yapacak?'' diye izler hale geldik. bu arada yanlış anlaşılmasın, ''böyle yaptık şımardı.'' demiyorum asla. o da orantısız bir aidiyet ile sakatlığına rağmen mantıksız kararlar verdi ve bu olumsuz durumun uzamasına neden oldu. karşılıklı yapılan iyi niyetli hatalar var maalesef.

    gelgelelim kendisini çok seven galatasaray taraftarı olarak şunu da kabul etmeliyiz ki icardi de biraz sahadan çekti odağını. özellikle sakatlık sürecinde tabii, yoksa makine gibiydi o ana kadar. sonrasında ise zen'i, defacto'su derken zaten antrenmanlara çıkmayan adam iyice futbol dışı bir ikon haline gelmişti. artık o da tıpkı geçen sezonun 2. yarısı gibi bütün odağını florya'ya ve futbola vermeli.

    en büyük şansımız, icardi gibi bir adamdan neredeyse 3 ay yararlanamamışken hala zirveye ortak olmamız. bu süreç bize ligi kaybettirmedi çok şükür. şimdi ise işin daha kritik ve psikolojik açıdan daha zor kısmı başlıyor. geçtiğimiz sezonun 2. yarısı izlediğimiz icardi dosta güven, düşmana korku salıyordu. en kısa zamanda gollerine başlamalı ve ''hayırdır ben yokken bir şeyler söylemişsiniz.'' edasıyla lige dönmeli.

    yuvaya hoş geldin mauro.
App Store'dan indirin Google Play'den alın