• 16572
    hakaret, küfür vb. problemli yazılar olmadığı sürece kimsenin kimseye karışmaması gereken sözlük.

    elbette eleştiri yapılabilir, mesaj kutumuz herkese açık lakin insanların kalkıp da sözlük başlığında ve ya yazarların başlığında bunu yapması yanlış. bugün bir yazar arkadaşın başlığında benim de yazım var çünkü kendisi her gün (evet her gün) bunu yapıyor.

    hakem kararından önce kalkıp zaha'yı eleştirmek istiyorsam eleştiririm. kimse de karışamaz kusura bakılmasın. biz galatasaraylıyız, galatasaray'ız. koskoca yüce galatasaray hakemin iptal ettiği bir gole kalmadı. biz istiyoruz ki oyuncular oynasın, takım oynasın, hakem gol iptal ettiyse de 2-3 tane daha atalım. derdimiz bu. bu konuda eleştiri yapmamız da çok normal. kalkıp önce hakemi eleştirin demesin kimse. önce galatasaray iyi olacak, sonra biz her türlü hakemi, rakibi hallederiz.

    yönetim tek laf edemiyor hakemlere, kararlara. biz burdan etsek ne etmesek ne. bizim derdimiz galatasaray'ın iyi oyunu. biz şampiyonluğu hak edelim hakemler engellesin ortalığı yangın yerine çeviririz. yalnız şunu da söylemek lazım, bu sene şampiyonluğu hak eden topu oynamıyoruz. bunu da 16 ocak 2024 tarihinde açık açık söylüyorum. şampiyon takım oyunu oy-na-mı-yo-ruz. sinirli olmamızın sebebi bu. bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın