• 16567
    15 ocak 2024 mertens'in iptal edilen golünde halil'in faul yaptığını söyleyen yazarlar vardı.
    pozisyon yoruma açık olsa eyvallah diyeceğim fakat halil orada net bir şekilde topa dokunmuş. 10 açının 9'unda topa dokunduğu da belli. ee?

    aynı maçta ceza alanı içerisinde zaha'ya yapılan bir müdahale vardı. sıcağı sıcağına da dedim, soğuğu soğuğuna da net bir şekilde penaltıdır diyorum çünkü öte tarafta çok daha hafiflerine penaltı çalındı. yahu onlara çalınıyorsa bize niye çalınmıyor?
    onlara gelince en ufak bir müdahale bile penaltı, bize gelince "müdahale var ama kendini çok çabuk atmış!"
    müdahale varsa penaltıdır abi bu kadar net. ligde bir standart olsa tamam her müdahaleye penaltı çalınmaz ama standart yok. suyun öteki tarafına istisnasız penaltı, bize gelince ama diye başlayan saçma sapan cümleler! kendilerini de şöyle savuyorlar: "karşı tarafınkinin de penaltı değildi"
    e ama penaltı verildi dediğimizde ise error 404 not found!

    bu başlığa neden yazdığımı da şöyle açıklayayım;
    fenerbahçe'nin beşiktaş'la oynadığı maçta kazandığı penaltıya hep bir ağızdan "penaltı!" veya "penaltı olması lazım!" diyenler, aynı hassasiyeti galatasaray için göstermiyorlar. yahu 15 ocak 2024 galatasaray kayserispor maçının devre arasında bir yazar arkadaşımız halil'in faul yaptığına inanmamız için uzun uzun entry girmişti. şu an arıyorum silmiş!
    zaha'ya yapılan müdahaleye penaltı dediğimizde bizi eleştirenler oldu.

    bak güzel kardeşim,
    sürekli galatasaray öv demiyoruz veya tam tersi şekilde fener'i eleştir diye de bir şey demiyoruz, diyemeyiz de zaten ama kalkıp da aleyhimize olan pozisyonları aklamaya çalışmayın.
    bu olayların bencesi, sencesi falan da kalmadı.
    karşı takıma net bir şekilde güzellik yapılırken, allah aşkınıza sizde buna alet olmayın.

    gerçekse gerçek, algıysa da algı.
    biraz ayak uydurun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın