resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4594
    yaşanmışlıkları çabuk unutan galatasaray taraftarının icardi üzerinden günah çıkartmaya çalıştığı fenerbahçe stoperi.
    serdar aziz takım maça çıkarken sakat numarası yapıp eşiyle beraber maldivler'e gitti, serdar sakat değildi, serdar'ın maçtan önce midesi bulandı(!), ishalim dedi ve kadrodan çıktı, kadrodan çıktığı gibi havalimanına gidip maçtan 12 saat sonra tatilde paylaşım yaptı.
    maldivler uçakla en az 8 saat sürüyor, takım otobüsünden inip maçtan kaçıp uçağa atlayan adam ile sakat sakat 3 ay sahaya çıkıp, yüzünde kırık oluşup, izinli olduğu sürede eşiyle gezen adamı bir tutarsanız eğer bunda art niyet ararım ki aynı kalıptan çıkmış yazılar yazılıyor sözlüğe.
    tekrar söylüyorum serdar darbeye bağlı sakatlık yaşamadı sadece bahane üretti, aşil tendonu kopmaya yaklaşmadı, yüzü kırılmadı, gözü kanlanmadı, midem ağrıyor dedi ve oynamadı. icardi ile bir tutmayın, icardi sakatken maça çıktı, serdar sakat değilken maça çıkmadı.
    galatasaray taraftarı aklını başına almalı, galatasaray'ın her değerine hakaret edip, küstürüp elinize ne geçecek? icardi gibi adanmış adamı da bulamazsınız, muslera gibi kaptanı da. muslera'nın hata yapmasını bekleyenler hatta gol yemesini bekleyenler dolu, icardi'ye en dar açıdan çakmak için yalan atanlar dolu. siz hiçbir şey hak etmiyorsunuz böyle davranacaksınız.

    --- alıntı ---

    son sivasspor maçı için takım otobüsüyle türk telekom stadyumu’na gitse de ishal, halsizlik ve bulantı şikâyetleri üzerine son dakikada kadrodan çıkarılan serdar aziz, maçın üstünden 12 saat geçmeden eşi tuğçe aziz aracılığıyla uçaktan ve maldivler’den tatil fotoğrafı paylaştı. ve bu paylaşım da fatih terim’in büyük tepkisini çekti.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın