• 16566
    öncelikle,

    futbol ve yönetimsel açıdan iyi bir süreçten geçmiyoruz. son kale olan okan buruk hocamız da aksamaya başladı ki hiç iyi haber değil.

    ancak sözlükte hoşnutsuz olduğum bir konu var, her geçen gün ciddileşiyor. elbette ki yapılanlardan mutlu olan ya da eleştirmek isteyenler olacaktır, kurallar çerçevesinde ve saygı sınırları içerisinde herkes fikrini özgürce beyan edebilmeli.

    ama sözlükte yapılan bazı eleştirilerin aşırıya kaçmaya başladığını düşünüyorum, özellikle de futbolculara dönük eleştirileri. kerem aktürkoğlu, wilfred zaha, tanguy n'dombele, tete gibi oyuncuların başlığında her maçta ve maç sonrasında ne kadar kötü oynadıklarını ya da ne kadar kötü transferler olduklarını yazan girdilerle dolup taşıyor.

    oyuncular kötü oynuyorsa bunda sadece kendi kabahatlerinin olmadığını unutmamak gerekli. burada kadro mühendisliği, teknik ekibin formsuzluğu gibi faktörler olduğunu unutmamak lazım.

    sözlük esas eleştirilerini yönetim kanadı için yapmalı. yönetimin transfer tahtasında daha iştahlı olması, galatasaray'ın haklarını daha agresif savunması gerekli.

    taraftar ve sözlük olarak takımın arkasında olduğunu hissettirmek zorundayız. evet bugün kayserispor maçında çok kötü oynadık, dibi gördük. umarım okan hoca sıkıntıları çözmek için efor koyar.

    bize düşen eleştiri yapmak ama motivasyon kırmamak olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın