resim
Çağlar Söyüncü
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 461
    atletico madrid'den yıllık 5 milyon euro maaş + 1 milyon euro imza parası alan stoper. euro 2024'te oynamak isteyen ve büyük ihtimalle fenerbahçe taraftarı oyuncudan "gelirim abi" onayı almak işin yarısı değil. yarım sezon için bu para artı kira parası vermekte asıl olay.

    tabii ki süper lig seviyesi için üst düzey bir stoper, fakat eğer 1 milyon euro kazandıran süper lig şampiyonluğu için ciddi şekilde 100 milyon euro'ya yaklaşan bir para harcanacaksa harcanabilir. bu galatasaray'ın uyması gereken bir seviye değildir. ki fenerbahçe'nin asıl problemi oyun kurgusunun hala tamamen 38 yaşında bir futbolcuya bağlı olması, ve teknik direktörünün ciddi şekilde seviye için zayıf olması. bu iki problemi de çözen bir transfer değil.

    galatasaray sol bekte angelino ile ne yapacağını çözüp isterse bir orta saha transferi yaparak kış transferini kapamalıdır. taraftar da twitter'da 15 sene şampiyonlar ligine gitmeyince aşırı arsızlaşan fb taraftarının baskısına iki gün sabretsin. ilk puan kaybında tekrar keyiflenirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın