resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2435
    kendisiyle ilgili beni en çok rahatsız eden konu topu ayağına aldığında ne yapacağını çok kolay kestirebiliyor olmam. tetede de aynı durum geçerli. topu bizim kaleye doğru dürtüp yana geriye pas veriyor ya da rakibin üzerine gidip topu güçlü ayağına doğru çekiyor. bunları rakip savunmacılar da biliyor diye düşünüyorum. bu hissi en son babelde yaşamıştım. çok üstün atletizminiz ya da kadife bileğiniz yoksa rakibi bildiği tarafından geçemezsin arkadaş.

    topla klasik şovunu yapıp adam geçme oranı da çok düşük. sağ kanattan açılan ortalarda ve verilen paslarda ceza sahasına da girmiyor. asistçi bi adam da değil. yedekte bekleyecek maliyet ve karakter yapısı da yok el üstünde tutulmaya alışmış. dribbling ile topu güçlü şekilde ileri taşımadığı ve sağına çekip iyi şut çıkarmadığı sürece randıman almak mümkün değil bu adamdan. buna da vücudu izin vermiyor gibi görünüyor.

    koşuyla boş alan yaratacak sol bek ortasaha ve 10 numara da yok etrafında. takımdaki en kötü 3 mevkinin ortasında bu adam. sezon sonuna kadar sabır gösterilecektir. umarım yatırımımız çöp olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın