resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2430
    yıllardır pl'de atletizmi ile iş yapmış olan futbolcu. yıllarını underdog bir takımda geçirdiği için genelde kontra atak oyunu oynadı. meziyetleri de açık alanla müthiş örtüşen bir oyuncuydu. ancak son 2 sezonda hortlayan hamstring sakatlığı ve yaşlılık kendisini epey geriye götürmüş.

    fiziksel düşüşünün yanı sıra bu adam 30 yaşına kadar her maçını kazanmaya çıkan bir takımda oynamadı. zaten bu yaşına kadar ne bir kupası var ne de avrupa maçına çıkmışlığı. başka bir sözlük yazarı zaha için ingiltere'nin sivasspor'unda oynuyordu demiş, katılmıyorum. sivas en azından bu ligde son 10 yıllık süreçte iki kere ilk 5 gördü. crystal palace'ın en iyi derecesi 10. olmak.

    ilk başlarda hazır değil diye ses etmedik de sezonun yarısına geldik artık. şampiyonlar ligi'nde hiçbir şey yapamadı, ligde de sadece 2 maç (ankaragücü, kasımpaşa) ağırlığını koyabildi ki bu ikisi de sıradan takımlar ve iç saha maçlarıydı.

    fırsat transferi adı altında yapılan gereksiz bir transfer. en başta saçmalıktı zaten. sezon bitmiş senin en formda 3 oyuncundan birinin mevkisine bu adamı alıyorsun. bu transfer yüzünden kerem'in de ayarları bozuldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın