resim
Sagiv Jehezkel
Takım:Antalyaspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:İsrail
  • 59
    hukuktan bir haber hukukçular tarafından neden göz altına alındığı anlaşılmamış. gerizekalıya anlatır gibi anlatalım. 25 ekim de ne için yapıldığı anlaşılmayan bir eylem yaptı hamas. ki mantık çerçevesinden bakınca onların yapmama istihbarat işi olabileceği de düşük ihtimal değil ama hadi yaptı diyelim. bunun karşılığı nedir, ilgili örgüte misli ile karışıklık vermektir. binlerce sivil öldürmek değil. hatırlayın bizim hendek olaylarını. birçok yer kurtarılmış bölge gibiyken iğne ile kuyu kazdık resmen. biz bilmiyor muyduk bombalar yağdırıp binlerce kürt öldürmeyi. bunu yapamıyorsan teröristten ne farkın kalır. yine hatırlayın bizim bu kadar hassas operasyon yapmamıza karşılık batı medyasının yaptıklarını.
    diğer taraftan daha iki gün önce gakem dövülen bir ülkede yaşıyorsun. medyada izledin. aynı şekilde yaşadığın ülkede çoğunluğun filistin meselesine yaklaşımını biliyorsun. orada filistin hassasiyeti yüksek insanlar sahaya dalıp linç etmeye kalksa bu arkadaşı ne olacaktı. bu tahrik değil de nedir? ızlediğiniz kanallar oradakı zulmü yeterince göstermiyor olabilir ama nazilerin yaptığından çok daha fazlası yapılıyor arkdaşlar. hiç sayılara da mı bakmıyorsunuz. binlerce masum ölüyor her gün. çoğunun hamas la alakası bile yok belki.
    oyuncu çıkıp takım içerisinde bunun aksi propagandasını yapar, saygı duruşuna katılmaz kadro dışı bırakırsın. olayın başında yapar kendi devletini koruyor, vatandaşlarına üzülüyor dersin. 100 gündür süren katliam sonrası binlerce kişinin önünde bir de kameraya sokuyorsan bu tahriktir. sana bana küfürdür. siz müslümanlara gazzeye sahip çıkın biz 100 gündür ananızı belliyoruz demektir. bakın ben tahrik olmuşum. binlercesi de olmuştur. defolup istediği soykırım sevici ülkede topunu oynayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın