resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2419
    bizde henüz iyi performans gösteremese de kendisine yapılan eleştiriler her zamanki gibi gereğinden fazla ağır. mesela bakıyorsun cengiz ünder 15 milyon euro’ya transfer olmuş olmasına rağmen zaha’nın yarısı kadar dahi oynamadı. ama yine de hiçbir fenerbahçe taraftarının cengiz’i gömdüğünü görmedim.

    az önce bir twit gördüm, akıllı galatasaray taraftarının biri zahanın 9 milyon euro maaş aldığını ama semih kılıçsoy kadar bile oynamadığını yazmış. yani arkadaş… kıyastaki saçmalığı bırakalım da, 9 milyon euro maaş aldığı nereden çıktı? kap açıklaması var, iki dakika gir yaz. ne diyor; 2,33 milyon euro imza, her sene için 4,35 milyon euro olmak üzere 3 yıllık sözleşme. adamın 3 yıldaki tüm maliyeti sadece cengizin bonservisi kadar.

    cengiz’e bakarak zaha’yı övelim falan demiyorum. ama karşı taraf her halükarda futbolcularını korur ve kollarken biz bütün futbolcularımızı değersizleştirmek için büyük efor sarf ediyoruz mesela.

    (bkz: 15 ocak 2024 galatasaray kayserispor maçı)

    bu maçta zaha iyi oynarsa, maçı kazandırırsa mesela hemen ardından “anca iç sahada zayıf takımlara karşı iyi oynar” diye yazılıp çizilecek, eminim. en dar açıdan kendi futbolcularımızı değersizleştiren eşsiz bir taraftarız çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın