resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8780
    sakatlığı nedeniyle 15 ocak 2024 galatasaray kayserispor maçı kadrosunda yer almayan futbolcu. ancak bu işin bazı etik kriterleri var ya da olmalı. mesela sağlık problemleri nedeniyle rapor aldığımız bir günde avm'de gezerken falan birine denk gelsek muhtemelen ertesi gün kapının önüne koyarlar. belki bu söylediğim birçoğunuza abartı gelecek, o zaman ciddi tepki çekerdik diyelim ya da en azından bir mahcubiyet durumu oluşurdu ama bir şeyler olurdu kesin. kendisinde ise bunların hiçbiri olduğunu sanmıyorum, olsaydı böyle davranmazdı.

    normal şartlar altında tedavisinin yapılarak istirahat ediyor olması ya da çalışmalara başlaması gerekirken beyfendi ülke ülke, şehir şehir geziyor. bunları yine yapıyor olabilirsin ancak bari gözümüze sokma kardeşim. burada galatasaray ile yatıp kalkan bir dünya adam var, kendisinin umurunda bile değil. benden pas, bu kadar geniş değilim. icardi ya da bir başkası, iş ahlakı taviz verebileceğim bir husus değil.

    diyeceksiniz; gelsin yine şampiyon yapar, yapsın, yapmalı da zaten bu kadar parayı galatasaray tarihinde kime ödemiş? bu durum yanlışın yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor. amacımız icardi'yi yemek falan hiç değil ancak birilerinin de bu adama "bak kardeşim, sen bizim sözleşmeli futbolcumuzsun..." klasik işçi/iş veren mantığı işte, herkes sorumluluklarını bilecek. ben hala sivas'ta kaybedilen puanların üzüntüsünü atamadım üzerimden, puan farkı beş olmuş; her maçın şampiyonluğa mâl olabileceği bir sezon yaşıyoruz. bu konu böyle devam ederse icardi'den çok okan hoca zarar görür. şu takımda da en istemeyeceğim şey okan hocanın zarar görmesi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın