resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8778
    kulübü sahiplenmekle, kendisini kulüpten büyük görmek arasında gidip gelen striker’ımız. muhtemelen yapılan kontrat gereği ben oynayabilirim dediği sürece ilk 11 oynama yetkisi var. misal sneijder’in sözleşmesinde de temmuz 15’ten önce yaz kampına katılmaz diye bir madde vardı. ve hatırlarsanız sneijder hiçbir zaman takımın ilk antrenmanlarına gelmez, ibiza’da partiler, temmuz ortasından önce de takıma katılmazdı.

    icardi’de de muhtemelen imtiyazlı bir sözleşme var ama burada can sıkıcı olan, takım arkadaşlarının şampiyonluk mücadelesi verirken kendisinin de sürekli bir yerlerden instagram paylaşımı yapması. tamam, belli ki tatile çıkmışsın ama bari fotoğraf paylaşma mauro’cuğum, yani şart değil instagram’dan post atman. ayrıca kulüp de bir zahmet çıksın bu adam sakat ve tedavi mi oluyor yoksa keyfine göre tatil mi yapıyor bir açıklasın. tedavi oluyorsa doktoru falan yanında mı mesela, nedir yani? 10m euro bonservis, 10m euro yıllık maaş. euro olmuş 33 lira. bunlar dile kolay rakamlar ama bu ekonomik yoklukta şampiyonluk gelmez cl’ye gidilmezse ciddi sıkıntı çekeriz. çünkü galatasaray ligde şampiyon olsa tff’den gelecek şampiyonluk primi 3 milyon euro bile etmiyor. tamam seviyoruz, geçen sene bizi şampiyon da yaptın eyvallah ama biz de tarihimizde ilk kez şampiyon olmadık. bu resimde bir yerlerde yanlışlık var ve çıkıp açıklama yapması gerekenlerden hiç ses yok.

    ayrıca beşiktaş maçından sonraki sakatlık sürecinin rezalet yönetildiğini de söylememize gerek yok. madem bakambu, icardi sakatlansa dahi oynamayacaktı, o zaman hiç bonservisine ya da maaşına yatırım yapılmasaydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın