• 148
    fenerbahçe kanatlarda çok rahat üçgen kuruyor, rölanti paslarla set savunmasını bozup kanatta boşa çıkarıyorlar istediği oyuncuyu. bu kadar rahat kanatlara inmeleri de her maç kilidi açmalarını akabinde farkı açmalarını kolaylaştırıyor. okan hoca'ya en darıldığım konu bu. ismail kartal gibi sıradan bir hocanın bile 3 ayda oturttuğu şu sistemi 2 senedir takıma oturtamadı. ceza sahasında kapanan takımlara karşı seken toptan ve bireysel yetenekten gol bulursak buluyoruz o kadar. çoğunlukla da bulamıyoruz, bulduğumuzda da farkı açabilecek bir oyun sistemimiz yine yok. favorisi olduğumuz maçlarda mevcut oyun sistemimizle zorlanıyoruz, favori olmadığımız maçlarda ise tehlike yaratıp yine sonuca gidemiyoruz.

    fenerbahçe'nin şuan sahada sırıtan tek oyuncusu 6 numara ismail, onun yerine de çoktan oyuncu indirdiler istanbul'a. o kadar stoperlerin arasında bir de world class bir stoper daha getirdiler. tek eksiklikleri tadic yerine yeri geldiğinde oynayabilecek kanat forvet oyuncusu o kadar. onu da yakın zamanda getirirler.

    biz mevcut oyuncularımızın sene başından beri sakat olup olmadığını bilmeden bir sezon geçiriyoruz. transfere fener'den daha çok ihtiyacımız varken ve sezonun en kritik dönemlerinde ortada bir oyuncu ismi bile geçmiyor, beğenmeyip yolladığımız dubois ve berkan dışında. bir de trabzon'un sorunlu bakasetas ve abdülkadir ömür dışında.

    umarım antep bir mucize gerçekleştirir ve puan alır bugün. fenerbahçe mutlaka gol atacaktır, antep'in şans eseri fener'den önce gol bulmasından başka umudum yok. fener bulursa durmuyor, farka gidebiliyor çünkü bizim aksimize göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın