resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8772
    bu sene hepsinin penaltılarını çıkartırsak süper lig'de aytaç kara ve mame thiam'la aynı sayıda akan oyun golü olan, şampiyonlar ligi grup maçlarında çoğu maçta aşırı dominant hücum oyunumuza rağmen 519 dakikada yine 1'i penaltıdan sadece 2 gol atabilmiş ve asist de yapamamış; 3 aydır yokları oynayan sakat oyuncumuz. kendisini 2 ay önce dinlendirmeyerek büyük hata yaptık. gözündeki sorun olmasa yine ayağını dinlendirmeden bütün sezonunu, belki kariyerini çöpe atacaktık ki allah'tan futbol tanrıları merhamet etti ve kendisini dinlenmeye zorladı.

    şu an tutunabileceğimiz tek dal kendisi olmakla birlikte doğru düzgün idman yapmadan ve sakatlıktan tam olarak nasıl döneceğini bilmeden kendisine bel bağlamak da kolay ve mantıklı değil. en son 3 ay önce depar atmış bir adam kendisi. 10 gün sonra çıkıp trabzon'a yüzde kaçıyla oynayabilecek, soru işareti.

    romantizmi acilen bırakıp icardi'nin 2. devreye de yavaş başlama ihtimaline göre planlama yapmalıyız. gelir, yine bizi delirtir; o ayrı. ama şu an bu sezon kendisinden hiç katkı alamadığımız ve gün itibariyle de güven vermediği bir gerçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın